woensdag 18 mei 2011

Probeer dit! Echt! Nu (of morgen, zeker!)




Ik weet het, ik ben een onregelmatige blogger.... Maar ik heb mijn tijd besteed aan de moestuin (we eten sinds een maand eigen sla, radijsjes, worteltjes,....). Dan de verplichte lectuur:



Er werd héél veel gesport:


Oh ja, en dan plots worden we overspoeld met films met deze man:

(Edward Cullen, you suck!)

Maar terug tot de essentie van deze blog:

Aardbeiensalade met geitenkaas (4 personen, 2 Propoints)

250 g aardbeien
2 el balsamicoazijn (ik gebruikte de framboos balsamico van Oil&Vinegar)
versgemalen verse peper
120g zachte verse geitenkaas
veldsla
verse basilicum (eventueel, niet in originele recept)

Was de aardbeien en verwijder de steeltjes. Snijd ze in stukjes. Meng de aardbeien met de azijn, basilicum en de peper en laat ongeveer 30 min marineren. Was en droog de veldsla en verdeel over 4 borden. Schep de aardbeien op de veldsla en verkruimel de kaas erover.

Klaar en héél lekker (voor een "volume-eter" zoals mij: gebruik gerust meer aardbeien!)

Mijn goed voornemen: elke woensdagavond een nieuw blogje...
En nu ga ik mijn sportspullen bij elkaar pakken (12 km duurloop morgen) en naar Death Race kijken!

Geen opmerkingen: